HOECKSE VIS EN ZEEBANKET

HOECKSE VIS EN ZEEBANKET Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoeckse vis en zeebanket. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 15:45 super, perfect op tijd.
3 mei 2022 om 18:32 te veel gebakken
22 apr 2022 om 21:37 Mixed Grillmaaltijd was redelijk. Tonijn was echter uitgedroogd helaas. Portie kibbeling wat veel te zout om te eten. Echt wat is hiermee gebeurt?? Helaas moeten weggooien, voor die 33 euro vind ik het zonde van mijn geld vs wat ik gegeten heb.
20 apr 2022 om 21:02 Op het moment dat het volgens de thuisbezorgd app bezorgd zou worden, ontvingen wij een smsje dat het eten een half uur later zou komen, dit klopte wel. Helaas waren de sausjes van het menu wel vergeten. Eten was verder prima!
9 apr 2022 om 23:31 Was top!
6 apr 2022 om 20:21 Het eten was perfect en heerlijk
6 apr 2022 om 19:20 Perfect
1 apr 2022 om 18:55 Vriendelijke bezorger, eten was goed op smaak. MAAR de kwaliteit/ prijsverhouding. Een mixed gril voor €22,50, Portie was zo karig. Kan me niet vootstellen dat dit voor dat bedrag aan iemand wordt voorgeschoteld. Ontzettend zonde van mijn geld!
29 mrt 2022 om 20:26 gewoon TOP !!!!
27 mrt 2022 om 21:34 De aangegeven levertijd werd niet gehaald, maar de levertijd was (voor een zondag) redelijk. De porties waren riant, de prijzen zeer schappelijk, maar ons eten kwam met lauwe temperatuur aan en was (misschien mede daardoor) niet heel smakelijk.
23 mrt 2022 om 16:46 Werd netjes van te voren gebeld. Eten was lekker en veel. We gaan hier vaker bestellen.
20 mrt 2022 om 22:56 Wederom heerlijk gegeten