HOECKSE VIS EN ZEEBANKET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoeckse vis en zeebanket. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:30 Zeer lekker eten en goede bezorging .
22 sep 2022 om 19:01 Was lekker
19 sep 2022 om 7:11 De gerechten waren perfect en lekker en het eten kwam heet bij ons aan. Echt een aanrader om hier eten te bestellen.
17 sep 2022 om 6:11 Eten was zeer slecht
6 sep 2022 om 9:58 Het erg wijnig voor wat je krijgt was ook eens koud
31 aug 2022 om 19:48 Vooral de tonijn was super lekker.
25 aug 2022 om 20:19 Top service en eten! Patat altijd lekker knapperig en vers. Vis smaakt altijd naar meer
24 aug 2022 om 8:36 Bij de ristorante altijd lekker gegeten, voor eerst keer, laten bezorg. we vind “Te lang gebakken” Kibbeling, Lekkebekers en Garnaal portie, :( Wat Jammer! Het was ook “Geen kruiden” op de frituuren)kind is gek op Kibbeling maar vond ze niet lekker.
10 aug 2022 om 20:39 Zoals altijd vlot en vriendelijk bezorgd, keurig op tijd. Lekker verse warme frietjes, heerlijke vis. De kinderen vinden het altijd een feestje!
6 aug 2022 om 16:51 Mooie producten, uitstekend schoongemaakte haring en alles keurig verpakt.
5 aug 2022 om 21:49 Prima eten en op tijd bezorgd. Wel erg grote porties.
4 aug 2022 om 8:36 Eten was lekker niets mis mee. Jammer dat je om 17 selecteer dat je het om 18:15 uur wil laten bezorgen en dat het eten dan nog pas om 18:40 uur werd bezorgd! Ik geef toch niet voor niets een tijd aan en betaal ervoor om het thuis te laten bezorgen